Safety 1st Outlet Kinderwagens

Hoe logisch klinkt het niet dat u bij de aanschaf van een kinderwagen de veiligheid van uw kindje voorop stelt. Toch wil de portemonnee ook wat en daarom zult u ook moeten denken aan een goedkopere kinderwagen. De Safety 1st outlet kinderwagens hebben deze twee belangrijke punten bij het uitzoeken van de juiste kinderwagen gecombineerd en is daarom ook één van de meest verkochte kinderwagen merken bij de outlet kinderwagen merken.

Het klinkt wellicht cliché maar op het gebied van veiligheid doen de Safety 1st outlet kinderwagens hun naam zeker eer aan. Wellicht komt dit omdat Safety 1st een merk is dat uit de Verenigde Staten van Amerika komt. In Amerika wordt aan de veiligheid van producten soms overdreven veel aandacht gegeven omdat men elk risico uit wil sluiten uit angst voor rechtszaken. Het voordeel van deze obsessie is dat u deze outlet kinderwagens aan kunt schaffen en daarmee zeker weten dat er goed op de veiligheid van de kinderwagen is gelet. Een niet onbelangrijk voordeel in het geval van Safety 1st is dat u hiervoor niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Voor een merk dat Safety First stelt zijn de kinderwagens zelf erg goedkoop te noemen. Dit komt omdat de kinderwagens in Amerika ontworpen zijn maar in landen waar de lonen een stuk lager liggen gemaakt worden. Bij de productie van de Safety 1st kinderwagens wordt veelvuldig gebruik gemaakt van massa productie technieken en er wordt op z’n Amerikaans op de kwaliteit gelet. Het gevolg is dat de kinderwagens van een zeer goede kwaliteit zijn en dat de prijs erg mee valt. Met de nodige hulp van de euro dollar wisselkoers betekend dit dat bij het kopen van kinderwagens Safety 1st als voordelige keuze eruit zal springen.

In navolging van vele andere merken worden de Safety 1st outlet kinderwagens uitsluitend als combi kinderwagen geleverd. Dit betekent dat u één onderstel aan zult schaffen en daarbij een reiswieg en wandelwagen inzet zult krijgen. Het onderstel is een waar stukje magie omdat gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige aluminium buizen. De aluminium buizen waarvan het onderstel van de Safety 1st kinderwagens van gemaakt zijn hebben geen ronde maar een ovale vorm. Deze techniek wordt ook toegepast in de luchtvaart industrie en ook zult u deze terug vinden in de frames van de duurdere sport fietsen. Het voordeel aan deze aluminium buizen is dat de buizen in één richting veel meer kracht hebben als ronde buizen en in de andere richting net zo sterk zijn. Hierdoor waren de ontwerpers in staat om een kleinere maat buizen voor de outlet kinderwagens te gebruiken en dat is dus goedkoper. Het uitgekiende onderstel van de kinderwagens zorgt er voor dat het onderstel zeer eenvoudig is in te klappen tot een handzaam pakketje en al even eenvoudig is uit te klappen. Voor de verbinding tussen het onderstel en de grond wordt gebruik gemaakt van twee grote wielen aan de achterkant. Deze wielen zijn voorzien van luchtbanden en kunnen ook snel gedemonteerd worden om het onderstel nog kleiner op te kunnen vouwen. De kinderwagens van Safety 1st hebben aan de voorkant twee zwenkwielen voor de wendbaarheid die ook vast te zetten zijn. De duwstang van de kinderwagen is voor uw comfort in hoogte verstelbaar en voorzien van een laag foam bekleding.

Safety 1st outlet kinderwagens zorgen voor het comfort van uw kindje door de reiswieg, dat de eerste maanden gebruik zal worden, compleet te leveren met een matrasje, een dekentje, een afdekhoes en een zonnekap. De combi kinderwagen van Safety 1st kopen betekend ook dat u een wandelwagen inzet geleverd krijgt die van hetzelfde slijtvast materiaal is gemaakt als de reiswieg. Dit materiaal is zeer eenvoudig schoon te maken en is zelfs doorgevoerd in de standaard veiligheidsbeugel. De Safety 1st outlet kinderwagens hebben een verstelbare rugleuning en ook de voetensteun is voor het optimale comfort van uw kindje verstelbaar. Zelf als uw kindje nog maar een maand of vier is kunt u met behulp van de bijgeleverde zitverkleiner al uit de voeten met de kinderwagen. De combi kinderwagen van Safety 1st kopen zal u ook een voetenzak en een regenhoes opleveren en ook een boodschappenmandje is een standaard voorziening. Een hele mooie optie is ook dat de wandelwagen inzet ook andersom op het onderstel is te plaatsen en u dus de keuze hebt om uw kindje vooruit of naar uzelf te laten kijken. De grote hoeveelheid aan opties die u voor de zeer voordelige aanschafprijs krijgt maken van de Safety 1st outlet kinderwagens een hele goede keuze als u veiligheid en prijsvoordeel wilt combineren en een goede kinderwagen voor weinig geld aan wilt schaffen.