Contact

Alle informatie die u op deze website aan zult treffen is zeer zorgvuldig samen gesteld. Hiervoor is gebruik gemaakt van de informatie die vrij op het internet toegankelijk is of die door derden is aangeleverd. De invloed op deze informatie door de makers van deze website is daarmee dan ook beperkt omdat wij niet in contact staan met de opstellers van de gebruikte informatie over de outlet kinderwagens. Als u over de informatie op website feedback wilt geven dan verzoeken wij u om het formulier op deze pagina te gebruiken. Dit is ook de beste werkwijze als over goedkope kinderwagens vragen wilt stellen. Ook in het geval van overige outlet kinderwagen vragen verzoeken wij u dit formulier te gebruiken.

Wij proberen alle kinderwagen vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij om wat voor reden dan ook er niet in slagen om de outlet vragen binnen een dag te beantwoorden dan zullen wij u dit binnen één werkdag laten weten.

Hoe zorgvuldig ook bij de samenstelling te werk is gegaan is en blijft de informatie op deze website volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.